ZÁKLADNÍ ŠKOLA DAVLE

UČÍME SE PRO ŽIVOT

Přihlášení

knihovnaDo naší malé školní knihovny už dorazil slibovaný dárek od Ježíška. Téměř 40 nových knížek, komixů a mang čeká na své nové čtenáře! Během tohoto týdne se můžete přijít podívat na výstavku nových knih, prohlédnout si, co by vás zaujalo a vyhlédnout si, co byste si půjčili. Nové knížky bude možné si půjčit od pondělí 18.prosince – Vánoce tedy můžete strávit doma s novou zásobou příběhů. Nezapomeňte pak ale knížky zase vrátit, aby si je mohli půjčit i další nedočkaví čtenáři :-).

 

A co jsme pro vás připravili? Je to opravdu lákavá nabídka: pokračujeme v nakupování oblíbeného Naruta – nově máme k dispozici díly 11. až 20., přidali jsme i další tři díly Zabijáka démonů a nově jsme přidali dvě úplně čerstvé a super hodnocené mangy od Džundži Itó: Spirála a Tomie. To budou knížky, které určitě zmizí v rukou čtenářů jako první! Nechybí ani klasické evropské komixy – například Kroniky Prašiny, které vychází z oblíbené série knih Vojtěcha Matochy – těch je 7 dílů a jmenují se Křídový panáček. A nebo skvělý komix Drawman, který má našlápnuto na ocenění nejlepší komix roku. Pro milovníky fotbalu jsou tady dva nové komixy o Messim a Ronaldovi a pro čtenáře klasických příběhl pak vtipně a poutavě podaný životopis fotbalisty Haalanda. No a nezapomněli jsme ani na milovníky fantasy příběhů – pro ty jsme připravili další tři knihy skvělého spisovatele Neala Shustermana (znáte možná jeho sérii o smrtkách): Bez šance, Sucho a Kosení. A dál tu máme úplně nové a rychle vyprodané fantasy Pláč zavržených předků, Šest rudých jeřábů nebo Píseň sirény. Přidali jsme také jednu úspěšnou sérii, a to 6 dílů Strážců ztracených měst a na své si přijdou i ti, co se rádi bojí a řeší záhady – napůl fantasy a napůl detektivky Půlnoční knihovna a Návod na vraždu pro hodné holky jsou knížky, od kterých se určitě neodtrhnete! 

Tak nezapomeňte, tento týden se můžete do knihovny přijít na nové knihy podívat a od příštího pondělí už si je můžete začít půjčovat. Ať se vám líbí. Hurá do čtení! 

Tým Čj

DŮLEŽITÉ TELEFONY


kancelář školy: 257770452

ředitelka školy: 605375730

školní jídelna: 608010913

SOCIÁLNÍ SÍTĚ A ODKAZY


  



PRO UČITELE


 

školní email

ZŘIZOVATEL


 

Městys Davle


ADRESA ŠKOLY


Základní škola Davle

Školní 96, 252 06 Davle

email: reditel@zs-davle.cz


IČO: 47005319 | DIČ: CZ47005319

(ID DS): wwnnk9y

Číslo účtu: 2201841876/2010

REDIZO: 600053407

Copyright © 2013 - 2016 Základní škola Davle | Všechna práva vyhrazena | 

Informace o webu | zpětná vazba |