Chyba
  • Error the gallery with an id of: 235 is not published

Logo Recyklohran aneb Uklime si svt co nejvtPo celý rok v davelské škole sbíráme starý papír , staré použité baterie a nefunkční drobné elektrospotřebiče. Za odvezené baterie a elektropřístroje získáváme body do systému Recyklohraní.

 

Za body z Recyklohraní si můžeme objednat různé sportovní pomůcky, které slouží dětem. Za rok 2017 se vybralo 306 kg baterií, 120 kg elektrozařízení. Za sběr papíru získávají děti peníze do třídních fondů, loni se vybralo 8840 kg papíru a 860 kg lepenkových obalů. Celkem se mezi děti rozdělilo 18 540,- Kč.

Ve sběru pokračuje i letos:  SBÍRÁME: starý papír (svázaný, zvážený), malé elektrospotřebiče (toustovače, kulmy, rádia, fény, malé kuchyňské roboty, mixéry ..) – tyto spotřebiče se musí vejít do otvoru 25 x 20 cm, který je na určeném kontejneru (viz.obrázek). Větší spotřebiče (mikrovlnky, PC monitory,…) nebudou odvezeny! Mobily, prosíme odevzdávat přímo paní  učitelce Janě Hladké - třída 7.B, tato třída je zapojená do projektu „Strážci pralesa pražské ZOO“.

Dále sbíráme staré použité baterie - nesmí být zrezivělé nebo vyteklé. Baterie se dávají také do určeného kontejneru.

JIŽ NESBÍRÁME: plastová víčka, kartony a hliník!

Noste do školy prosím využitelný odpad dále. Ekokoutek je umístěn v dolních šatnách školy. Má to smysl, děkujeme!