Chyba
  • Error the gallery with an id of: 500 is not published

les

I v letošním roce pokračujeme s propojováním výuky a vzdělání s praxí, zejména pak s přírodou a její ochranou. V rámci letošního tématu „Les“ jsme si dali za úkol zpracovat nějak zajímavě a kreativně právě tuto úžasnou, uklidňující a voňavou část naší přírody. Nejen, že nám les dává kyslík a je takovými našimi zelenými plícemi, ale také v něm najdeme plno zvířat, rostlin, plodin…my jsme vytvořili jeden takový kousek lesa i ve třídě. Ovšem do toho našeho lesa se vloudila i zvířátka, která tam v normálním světě nemají co dělat…náš les je ale kouzelný a pokud vás zajímá, kdo všechno v něm žije, podívejte se na obrázky. 

 

A kromě zvířat tam také najdete originální recyklované a recyklovatelné kmeny  a ještě k tomu několik druhů listů (zpracovaných v keramice a glazovaných) různých českých stromů, které běžně rostou kolem nás. Schválně, které všechny poznáte!
A úplně nejlepší na tom všem je, že všechny dílčí výtvory i celkovou kompletaci vytvořili sami žáci. Práce se jim dařila, moc se jim povedla a musím říct, že byli opravdu šikovní a nápadití! Díky všem.

PCH